schaduw

Kirtan

Medewerker evenementen en vergunningen
"Ik kom niks te kort. Ik krijg de ruimte, de tijd, ze investeren in mij."

Ik ben Kirtan, 34 jaar oud en ik woon sinds 2011 in Den Bosch. Ik ben grootgebracht in Amsterdam. Met carnaval ga ik echt helemaal uit mijn dak! In mijn eerste jaar in Brabant zag ik met de carnaval de hele week een clown op een fiets rondgaan, dat is toch gekkenhuis? Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Een en al gezelligheid! Brabanders zijn echt gehecht aan hun cultuur. Dat is gewoon leuk en fijn!

Ik heb altijd in een technische omgeving gewerkt. Vooral met klein elektra gewerkt. Zo ben ik bij de gemeente Oss terechtgekomen voor de parkeerautomaten. Dat heeft ook met elektronica te maken. Nu doe ik geen parkeerautomaten meer. De gemeente gaf mij de kans om door te groeien naar andere functies, dus die kans heb ik gepakt. Het is allemaal zo gelopen omdat ik me op eigen initiatief ben gaan verdiepen in andere functies.

Ik houd me nu vooral bezig met evenementen en vergunningen. En o ja, ik ben ook nog verkeersregelaar. Ik ben nu meer bezig met mijn eigen doelgroep. Dat vind ik echt mooi. Een en al gezelligheid!

Wat ik het leukste vind aan mijn werk? Dat geen dag hetzelfde is. Ik ben binnen en buiten aan het werk. Negen uur naar een beeldscherm staren? Dat lijkt me niks! Dan doen mijn ogen het aan het eind van de dag niet meer denk ik! Bij mij is het 50/50 verdeeld en dat is echt top. Soms lekker buiten en soms even binnen, dat vind ik wel het mooiste aan mijn werk

Mijn werk is heel flexibel. Ik heb de vrijheid om zelf afspraken in te plannen en geen dag is hetzelfde. Dus elke dag weer een andere planning voor de boeg. Dat houdt me alert! Ik ontmoet mensen op afspraak op de werf of binnen het gemeentehuis. Dus ja ik ben veel op date! Natuurlijk wel werk gerelateerd. Maar af en toe een beetje over andere dingen hebben, dat moet ook gewoon kunnen toch?

Typerend voor de gemeente Oss? Er wordt goed voor ons gezorgd. We zijn ruimdenkend en meeverend. Naar mijn mening wordt hier echt naar het personeel gekeken als persoon. Ik kom niks te kort. Ik krijg de ruimte, de tijd, ze investeren in mij. Dus ja een familie wil ik het niet noemen, maar het geeft wel een gevoel van thuiskomen.

Ik heb een hartstikke leuk team. Ik heb vrijheid, het werk gaat goed. Dus ik zeg geef mij gewoon maar een beetje administratie binnen, uitvoerend werk buiten en als ik dan terugkom in het gemeentehuis, dat ik dan meer connectie heb met wat jeugd!