schaduw
Achtergrondafbeelding

Arbeidsvoorwaarden

In de vacaturetekst zie je welk salaris past bij jouw functie. Het definitieve salaris bepalen we tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek. We kijken dan naar je capaciteiten, kwaliteiten, opleiding en werkervaring. Verder hebben we nog veel andere goede arbeidsvoorwaarden:

  • Je bouwt pensioen op bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP).
  • Je bepaalt jouw arbeidsvoorwaarden voor een deel zelf met het Individueel Keuzebudget: 17,05% van je loon kun je inzetten zoals je zelf wilt: bijvoorbeeld door geld te reserveren voor een opleiding, om een fiets te kopen, of voor extra verlof-uren.
  • Je hebt 21 vakantiedagen per kalenderjaar. Naast je vakantie-uren kun je spaaruren opbouwen. Ook 5 mei en de dag na Hemelvaart zijn vrije dagen.
  • We bieden veel mogelijkheden om opleidingen te volgen.
  • Bij de gemeente Oss kan je dankzij de flexibele werktijden werk en privé goed combineren. Je kunt ook, in overleg, thuis werken.
  • Je krijgt ouderschapsverlof voor 50% doorbetaald.
  • Voor dienstreizen kun je gebruikmaken van een elektrische fiets, poolauto en NS Bussinesscard
  • Verhuis je naar Oss, dan vergoeden we een deel van je verhuiskosten.

Duurzaam werken!
We reizen zoveel mogelijk duurzaam en stimuleren dat onze medewerkers duurzaam reizen. Reis jij minimaal 70% van je werkdagen duurzaam? Dan krijg je per jaar een maximale vergoeding van €350.

Een fijne plek om te werken
Wij werken dagelijks keihard om van onze gemeente een succes te maken. Dat kan alleen in een inspirerende en fijne omgeving.

Elke verdieping beschikt over een ‘woonkamer’, ingericht door de eigen afdeling, om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Dankzij de flexplekken kan je overal in het gebouw werken. Werk je liever alleen? Dan kan je plaats nemen in één van de stilteplekken. Daarnaast zorgen de vergaderruimtes ervoor dat je in alle rust kunt vergaderen.

Ruimte om op te laden
De beste ideeën komen tot stand wanneer je af en toe even een pauze neemt. Even een frisse neus halen? Ga dan tijdens de lunch naar buiten en leer Oss kennen. Liever binnen? Neem dan plaats in ons bedrijfsrestaurant en verwen jezelf met een lekkere maaltijd of doe een powernap in de Slowroom. Liever competitief? Daag dan je collega’s uit voor een potje tafeltennis. Ook ‘s middags is er ruimte om op te laden. Haal iedere dag een gratis stuk fruit in het bedrijfsrestaurant. Lekker toch?!

Een warm welkom zorgt ervoor dat je je zo snel mogelijk thuis voelt bij ons.

“Ik ben hier afgestudeerd en altijd blijven hangen. Senior, toen teamleider en sinds 1 januari mag ik me hoofd afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling noemen.”

– Hoofd afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling