schaduw

Arbeidsvoorwaarden

In de vacaturetekst zie je welk salaris past bij jouw functie. Het definitieve salaris bepalen we tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek. We kijken dan naar je capaciteiten, kwaliteiten, opleiding en werkervaring. Verder hebben we nog veel andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zoals:

  • Je bouwt pensioen op bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP).
  • Je bepaalt jouw arbeidsvoorwaarden voor een deel zelf met het Individueel Keuzebudget: 17,05% van je loon kun je inzetten zoals je zelf wilt: bijvoorbeeld door geld te reserveren om een fiets te kopen, extra verlof te kopen of het te laten uitbetalen op een moment dat jou past.
  • Je krijgt als fulltimer naast 20 wettelijke vakantiedagen per kalenderjaar 7 bovenwettelijke vakantiedagen (ingangsdatum 1/1/23). Hiervan zijn 5 mei en de dag na Hemelvaart als verplichte vakantiedagen aangewezen. Vanaf 2024 is Bevrijdingsdag (5 mei) een feestdag. Bij de gemeente Oss kun je dankzij de flexibele werktijden werk en privé goed combineren.
  • We bieden veel mogelijkheden om opleidingen te volgen.
  • In Oss werken we tOss. tOss staat voor Thuis, Ontmoeten, Samenwerken en Stilte. Dat betekent dat je daar werkt waar jij je werk het beste kunt doen. Om te zorgen dat je goed je werk kunt doen, krijg je een laptop en een Iphone. Op de dagen dat je thuiswerkt krijg je een thuiswerkvergoeding.
  • Je krijgt ondersteuning bij de inrichting van een goede en verantwoorde thuiswerkplek.
  • Naast wettelijk betaald ouderschapsverlof kennen we in onze cao aanvullend ook ouderschapsverlof dat voor 50% doorbetaald wordt.
  • Voor dienstreizen kun je gebruikmaken van een elektrische fiets, poolauto en NS Bussinesscard
  • Een gemeentehuis op 5 minuten loopafstand van het treinstation.
  • Reis je duurzaam naar je werk? Dan krijg je een vergoeding tot €750,- per jaar. Alle reiskosten die niet worden vergoed of niet duurzaam zijn afgelegd, kun je (fiscaal) uitruilen tegen een onbelaste reiskostenvergoeding uit je IKB budget.

Een fijne plek om te werken
Wij werken dagelijks keihard om van onze gemeente een succes te maken. Dat kan alleen in een inspirerende en fijne omgeving.

Elke verdieping beschikt over een ‘woonkamer’, ingericht door de eigen afdeling, om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Dankzij de flexplekken kan je overal in het gebouw werken. Werk je liever alleen? Dan kan je plaats nemen in één van de stilteplekken. Daarnaast zorgen de vergaderruimtes ervoor dat je in alle rust kunt vergaderen.

Ruimte om op te laden
De beste ideeën komen tot stand wanneer je af en toe even een pauze neemt. Even een frisse neus halen? Ga dan tijdens de lunch naar buiten en leer Oss kennen. Liever binnen? Neem dan plaats in ons bedrijfsrestaurant en verwen jezelf met een lekkere maaltijd of doe een powernap in de Slowroom. Liever competitief? Daag dan je collega’s uit voor een potje tafeltennis. Ook ‘s middags is er ruimte om op te laden. Haal iedere dag een gratis stuk fruit in het bedrijfsrestaurant. Lekker toch?!

Een warm welkom zorgt ervoor dat je je zo snel mogelijk thuis voelt bij ons.